Ara

Geçtiğimiz Salı günü okulumuzda okul müdürmüz İsmail Cem Çakmak ve müdür yardımcımız Aysel Topçu başkanlığında genel veli toplantımızı gerçekleştirdik. Okul aile birliği başkanı ve üyelerinin seçimleri yapıldı.

Sonrasında her sınıf öğretmeni ve veliler sınıflarda öğrencilerimizle alakalı bilgilendirmelerde bulundular. Diğer ders öğretmenleri de velilerimizin bulunduğu sınıfları gezerek öğrencilerimizin dersler ve sınıf içi performanları hakkında bilgi verdiler.

Kas

Okulumuz İngilizce öğretmenlerimizden Aysel Topçu yine okulumuza Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. Kendisine başarılar diliyoruz.

Kas

8. Sınıf Öğrencilerimizle geleneksel Çanakkale gezimizi gerçekleştirdik. Rehber öğretmenlerimiz Sinan Turan, Recep Topçu, Mine Akar, Pınar Balkan'la birlikte Ayvalık, Cunda Adası, Hasanboğuldu Şelalesi ve Çanakkale il merkezini gezme fırsatı buldular. Ertesi gün Çanakkale şehitlikleri gezerek etkinliği tamamladılar.

Kas

Okulumuz Fen zümrelerinin hazırlamış olduğu 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma programını gerçekleştirdik.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Müdür Yardımcısıyken yine okulumuz Okul Müdürü olarak göreve başlayan İsmail Cem Çakmak Beyi Cumhuriyet Ortaokulu ailesi olarak makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Yeni görevi hayırlı olsun, başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuzun düzenlmiş olduğu Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı olan Cumhuriyet Bayramı ilçe programı büyük bir coşku ile kutlandı. Ana sınıfı ve ortaokul öğrencilerimizin katılımlarıyla güzel gösteriler izledik. İlçemizdeki diğer okullarında birbirinden güzel etkinlikleri oldu. Okul öğretmenlerimiz de güzel bir halk oyunu sergilediler.

Programda emekleri geçen bütün öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100 yılında okulumuzun düzenlediği, İlçe Belediyemizin ve diğer okullarında katılımlarını sağladıkları fener alayı yürüyüşümüzü büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Bando sesleri ve marşlar eşliğinde Cumhuriyet şarkıları söyleyerek yürüyüşümüzü kent meydanında bitirdik. Öğretmenlerimizin hazırladıkları oyun gösterileri de geceye büyük bir görsel şölen kattı.

Emeklerinden dolayı herkese teşekkür ediyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun..

Ekm

Okulumuz robotik kodlama takımı, sportif faaliyetlere katılan takım oyuncularımız ve öğrencilerimizle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl kutlama etkinliğine katıldık.

Ekm

2023 Codeweek Avrupa Birliği Kodlama Haftasında hazırladığımız farkındalık panomuzla sertifikamızı aldık.

Ekm

Okulumuz öğrencileri bu yıl İmzir'de de düzenlenen Teknofest Havacılık ve Bilim fuarını ziyaret ettiler.

Eyl

Eski okul müdürümüz Turgay Arslan'a yeni görev yerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Eyl

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının ilk öğretmenler kurulu toplantısını gerçekleştirdik. Güzel dileklerle toplantımız bitirildi.

Ağu

Koçarlı Sabancı Öğretmen Evi'ne tayini çıkan okul müdürümüz Turgay Arslan'ın veda mesajı :

Yaklaşık olarak 9 yıldır bayraktarlığını yapmış olduğum bir kızım, bir oğlum bir de okulum var deyip evladım gibi sevdiğim, benim için hayatımda ki en büyük değerlerden biri olan Cumhuriyet Ortaokulundaki görev sürem dolması nedeniyle, bu gün itibariyle görevim sona ermiştir. Yeni görev yerim Koçarlı Sabancı Öğretmen Evi'dir. Bu güne kadar yol yürüdüğüm okulumuza değer katıp benimle beraber olan Müdür Yardımcıma, Öğretmen arkadaşlarıma, hizmetli arkadaşlarıma, velilerime ve bana büyük teveccüh gösteren Koçarlı halkına çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Varsa bir hakkım helal olsun. Sizlerde helal edin. Daha güzel yerlerde ve günlerde görüşmek dileğiyle. Allah'a emanet olun. Hosçakalın.