Haz

2022 - 2023 Eğitim öğretim yılınında sonuna geldik. Öğrencilerimiz dönem boyu elde ettikleri kazanımlarının sonuçlarını karnelerini, takdir, teşekkür, başarı belgelerini alarak hem kendilerine hem de ailelerine göstermiş olacaklar.

İlçe Kaymakamımız Ersin Tepeli ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman Arıkoğlu'da okulumuza gelerek öğrencilerimizin karne sevincine ortak oldular.

Cumhuriyet Ortaokulu olarak bu heyecanı hep beraber yaşadık.

Öğrencilerimize iyi tatiller diler, yaz tatilini iyi değerlendirip, yeni yıla hazır bir şekilde gelmelerini bekliyoruz.

Haz

Okulumuz bünyesinde bulunan Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz bu sene mezun oldular.

Cumhuriyet Ortaokulu olarak öğrencilerimizi tebrik ediyor, güzel, mutlu bir hayat diliyoruz.

Haz

Okulumuz 7. sınıf öğrencilerimizle sınıf rehber öğretmenlerimiz gözetmenliğinde Denizli, Pamukkle, Bağbaşı yaylası gezisi yaptılar.

Öğrencilerimiz gün boyunca gezerek güzel vakit geçirdiler ve dönemin stresini atma fırsatı buldular.

Haz

Bu sene de 8. sınıf öğrencilerimizi güzel bir törenle mezuniyet belgelerini vererek mezun ettik. Öğrencilerimiz Sınıf rehber öğretmenlerinin ellerinden mezuniyet belgelerini alırken heycanlarını gizleyemediler. Kep atma anları da ayrı bir heyecan ve gurur hissettirdi velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimizin kendilerine.

Okul birincisi olan öğrencimiz Nisanur Yıldız 1.lik plaketini Okul Müdürümüz Turgay Arslanın elinden aldı ve kütüğe kendi ismini çaktı. Okul 2.'miz Hilal Arıcı ve 3.'müz Dila Kaya da plaketlerini sınıf rehber öğretmenlerimizin ellerinden aldılar.

Cumhuriyet Ortaokulu ailesi olarak, tüm mezun öğrencilerimizi tebrik ediyor, gelecek yaşamlarında ve eğitim hayatlarında sağlıklı, mutlu, başarılı yıllar diliyoruz.

Haz

6. Sınıf öğrencilerimiz rehber öğretmenler eşliğinde Kızkumu, Marmaris ve Akyaka gezisine katıldılar. Öğretmenlerle beraber güzel vakit geçiren öğrencilerimiz streslerini atma fırsatı buldular.

Haz

5. Sınıf öğrencilerimiz rehber öğretmenlerimiz eşliğinde İzmir'de doğal yaşam parkını gezdiler.

May

23-24-25 Mayıs 2023 Tarihlerinde üç gün süren Koçarlı Robofest Kodlama Festivali  görkemli bir ödül töreni ile sona ermiştir.

Öğrencilerimiz iki takım halinde temel seviye çizgi izleten robot tasarımlarını diğer takımlarla beraber yaptılar..

Koçarlı Kaymakamı Sayın Ersin TEPELİ'nin yakından ilgilendiği, Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman ARIKOĞLU'nun koordine ettiği Kodlama Festivali büyük bir heyecana sahne olmuştur. Ödül törenine Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Sayın Prof Dr Bülent KENT, Koçarlı Kaymakamı Sayın Ersin TEPELİ, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN, Adü Ziraat Fakültesi Dekanı Prof Dr İbrahim GENÇSOYLU, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah OKUMUŞ, , İlçe Jandarma Komutanı Uğur ÇELİK, İlçe Emniyet Amiri Ahmet KOTAN, Gençlik Spor Ve İlçe Müdürü Mikail KAVAKLI ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman ARIKOĞLU katılmıştır.

#koçarlırobofest

May

Bu yıl ikincisi düzenlenen Koçarlı Robofest Kodlama Festivali'nin ilk gününü başarılı bir organizasyonla geride bıraktık. İlimizin farklı ilçelerinden gelen öğrenciler kurulan standlarda projelerini büyük bir heyecanla sergilediler. Sergilenen bu projeler arasından   "En İnovatif Proje" ödülünü kazananları belirlemek adına jüri üyeleri standları gezdi, öğrencilerin sunumlarını dinledi, puanlama yaptılar. Elektrikli mobil araç, VR gözlük, uçak gösterisi büyük ilgi uyandırdı. Katılımcılar ilk gün  coşkulu ve keyifli anlar yaşadı.

Okulumuzda "Geleceğin Okulu" isimli projesini tanıttı.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

8. sınıf öğrencilerimize beslenme, gıda ve gıda güvenliği konuları hakkında bilgilendirme semineri verildi.

Öğrencilerimiz gıdada olabilecek tüm zararlıların bertaraf edilmesi için gerekli güvenlik önlemlerini ve dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgi edindiler.

May

Eba ve e devlet sistemi ile ücretsiz giriş yapabildiğimiz bu uygulama sayesinde artık ingilizce öğrenmek çok kolay.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Cumhuriyet Ortaokulu olarak büyük bir coşku ile kutladık.

Emeği geçen öğretmen ve öğrenilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

İlimiz genelinde  Kütüphaneler haftası etkinlikleri kapsamında hepbirlikte "Okuma Etkinliği" gerçekleştirdik.

Aydın İçin Okuma Vakti etkinliği ile 3. dersimizde okuldaki tüm öğrencilerimizle beraber kitap okuyarak farkındalık oluşturmaya çalıştık.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimiz öğretmenlerimiz rehberliğinde İlçemizde bulunan Mustafa Keziban Küçükoğlu Çok Programlı Lisesini ziyarete ettiler.

Lisede bulunan bölümleri teker teker ziyaret ederek bölümler ve okul hakkında bilgiler aldılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünde bu destana öncülük eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve aziz şehitlerimizi, okulumuzun hazırlamış olduğu ilçe programında andık.

Emeği geçen Türkçe öğretmenlerimiz Sinan Turan, Aylin Giden, Gamze Demir, müzik öğretmenimiz Sebahattin Kılıç ve teknoloji ve tasarım öğretmenimiz Celal Göbekçi'ye teşekkür ediyor, öğrencilerimizinde performanlarından dolayı tebrik ediyoruz.