Okul müdürümüz Turgay Arslanın tayini çıktı.

Koçarlı Sabancı Öğretmen Evi'ne tayini çıkan okul müdürümüz Turgay Arslan'ın veda mesajı :

Yaklaşık olarak 9 yıldır bayraktarlığını yapmış olduğum bir kızım, bir oğlum bir de okulum var deyip evladım gibi sevdiğim, benim için hayatımda ki en büyük değerlerden biri olan Cumhuriyet Ortaokulundaki görev sürem dolması nedeniyle, bu gün itibariyle görevim sona ermiştir. Yeni görev yerim Koçarlı Sabancı Öğretmen Evi'dir. Bu güne kadar yol yürüdüğüm okulumuza değer katıp benimle beraber olan Müdür Yardımcıma, Öğretmen arkadaşlarıma, hizmetli arkadaşlarıma, velilerime ve bana büyük teveccüh gösteren Koçarlı halkına çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Varsa bir hakkım helal olsun. Sizlerde helal edin. Daha güzel yerlerde ve günlerde görüşmek dileğiyle. Allah'a emanet olun. Hosçakalın.

Yayın: 01.08.2023 - Güncelleme: 01.08.2023 17:23 - Görüntülenme: 82