Cumhuriyet Ortaokulu

Gündoğan Mahallesi Halilbeyli Caddesi No25 Posta Kodu09970 Koçarlı/AYDIN
Vizyon
“Hayata üretkenlik katan bireyler yetiştiren, hedeflere ulaşmayı bilen ve model alınacak kurum haline gelmek”
Misyon
Eğitim hizmetini, çağın gereklerine uygun gelişen teknolojiyi kullanarak Atatürk ilke ve inkılapları ışığında sürdürmek, herkese eşit şekilde sunmak, öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, aynı zamanda sosyal ve kültürel yaşamı da zenginleştirmek, öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu her türlü sosyal etkinlikleri oluşturarak yaygınlaştırmak, özgüven duygusunu yerleştirmek, birlik ve beraberlik ruhunu oluşturmak, tüm bu süreçleri Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda gerçekleştirmek için varız.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Sabahçı olarak Koçarlı İlçesi Atatürk İlkokulu Binasında eğitim öğretime devam edilmektedir.
Ulaşım
Ulaşım karayolu ile sağlanmaktadır. Aydın´a her 15 dakikada bir dolmuş gitmektedir. 501 numaralı büyükşehire bağlı sarı otobüslerde ADÜ, Çakırbeyli, Koçarlı istikametinde gidiş geliş yapmaktadır. Gece 23:00´e kadar ulaşım imkanı vardır.
Gündoğan Mah. Halilbeyli Cad. No:25 Koçarlı - AYDIN (09970)
İl merkezine uzaklık 20 km. Okul ilçe merkezindedir.